Jak funguje slevové nakupování?

Za méně času než jste zvyklí, najdete super akce, obrovské slevy a bezkonkurenční ceny pro různé služby či produkty. Nemusíte více surfovat dlouhé hodiny po netu, stačí si kliknout na slevovou stránku a podívat si co nového nabízí právě dnes ...

To vše samozřejmě za méně peněz, než obvykle ...

Jednoduše si vyberte slevu, která vás zaujala, vyplňte pár políček a počkejte si na potvrzení o tom, že se daná akce úspěšně uzavřela. Nemůžete nic ztratit, jen získat.

Pravidelně budou na stránkách přibývat nové akce, takže se nezapomeňte na slevovou stránku vracet znovu a znovu. Dnes si díky ní dáte výjimečnou večeři v nové restauraci, přes víkend třeba masáž, která se Vám dosud jevila jako zbytečný luxus a za měsíc si můžete užívat wellness víkend nebo se ochladit v kryokomoře ...

Máte další otázky? Přečtěte si více

Samotný proces nakupování
Vyberte si zboží nebo službu z nabídky a klikněte na tlačítko Koupit. Nabídky jsou vždy časově omezené, proto o nich dejte vědět i Vašim známým.

Dostanete se k vyplnění jednoduchého formuláře obsahujícího Vaše základní údaje potřebné pro uskutečnění transakce. Vaše údaje se nezveřejňují žádné třetí osobě, zůstávají jen v systému. Formulář vyplníte a potvrdíte údaje v něm. Dostanete konfirmační e-mail resp. SMS zprávu o zaslání formuláře do systému.

Pokud platíte platební kartou, Vaše peníze budou před-autorizované bankou a zadrženy na "mezistupni platební transakce" až do momentu, kdy se daná sleva aktivuje. Až tehdy se převedou z Vašeho účtu na účet slevového serveru.

V případě, že se z jakýchkoli příčin náhodou daná nabídka nenaplní (neaktivuje), peníze se z mezistupně k slevovému serveru nedostanou a banka je opět vrátí na Váš účet.

Pokud se naplní minimální stanovený počet kupujících, stáváte se úspěšným účastníkem dané nabídky.

Emailem Vám následně přijde kupón, který si vytisknete a uplatníte u prodejce zboží nebo poskytovatele služeb.

Teď Vám již můžeme jen popřát dobrou chuť, na zdraví nebo příjemný zážitek.

Pozn. Před samotným nákupem si vždy důkladně prostudujte podmínky a náležitosti dané nabídky, včetně času do naplnění nabídky, data platnosti příslušného kupónu a pod.