Hromadné nakupování - ušetříte desítky procent

Hromadné slevy čili i kolektivní nakupování nyní zažívá svou slávu a vzniklo tak mnoho různých serverů, na kterých můžete nakoupit s výraznou slevou. Výška slev není jednotná, závisí vždy na konkrétní nabídce, pravidlem ale je, že sleva je vyšší než 40%. Mnohdy je ještě mnohem vyšší a není neobvyklé, že sleva dosahuje 80 až 90%!

Běžná cena? Ne ušetříte.

Nakupování se slevou není nic těžkého. Ať už se jedná o slevu na masáž, do restaurace, nebo např. pobyt v hotelu, zakoupení je jen otázka chvíle. Přes slevový portál najdete zajímavou nabídku a kliknutím na odkaz se dostanete přímo na její detail na stránce poskytovatele slev. V tomto detailu najdete podrobnější informace, popis a samozřejmě i možnost zakoupit poukázku (voucher) na využití této slevy. Zaplatit můžete na většině serverů bankovním převodem nebo platební kartou. V případě platby platební kartou dostanete poukázku ihned a již zítra můžete slevu využít. Pak si stačí danou poukázku jen vytisknout a následně ji využít v místě slevy. Nic dalšího pak již na místě platit nemusíte, vše, co je součástí nabídky, již zaplacené máte.

Jak fungují hromadné slevy
Server s obchodníkem domluví slevu minimálně 40% na službu nebo produkt za podmínek, že si ho objedná alespoň určitý počet lidí. Server vystaví nabídku na svých stránkách, které mají vysokou návštěvnost. Pokud návštěvníka sleva zaujme, objedná si daný produkt nebo službu - v této chvíli ještě neplatí. Když je dostatečný počet lidí (min. počet kupujících), stává se sleva aktivní a až v této chvíli návštěvníci platí. Pokud je již sleva aktivována, peníze se online platbami realizují ihned. Po zaplacení dostávají návštěvníci tzv. voucher, který obsahuje unikátní kód. Většina nabídek slev trvá pouze 1 den. Po ukončení nabídky slevy se odešle seznam unikátních kódů obchodníkům a pokud přijde zákazník s platným voucherem, dostane požadovanou službu nebo produkt na základě tohoto unikátního kódu.

Mějte stále přehled
Děkujeme za váš zájem o hromadné slevy a budeme rádi, pokud budeme patřit mezi vaše oblíbené stránky (stiskem CTRL + D si nás přidáte do vašeho prohlížeče). Jsme tu pro vás, budeme rádi, když nám sdělíte případné dotazy nebo připomínky. Máte nějaké? Neváhejte nás kontaktovat.