Kolektivní nakupování

Jak to funguje?
Služba slevového serveru funguje na principu kolektivního nakupování, který je ve světě velmi oblíbený. Každý den vám nabízí slevy na několik produktů od různých prodejců. Produkty jsou rozděleny do několika kategorií, které jsou graficky rozlišeny. Každá akce na slevu trvá minimálně jeden až několik dnů. V případě, že slevu může získat pouze limitovaný počet zájemců, akce končí okamžitě po dosažení tohoto počtu a přestane se zobrazovat na hlavní stránce a přesune se do ukončených slev.


Jak na to?
Získat slevu je opravdu jednoduché.

1.krok: Pokud máte zájem o slevu na některý z produktů, stačí vložit vaši e-mailovou adresu do textového pole, opsat kontrolní znaky z obrázku a kliknout na tlačítko "Koupit". Vaše e-mailová adresa nebude žádným způsobem zneužita, ani nebude použita pro reklamní účely.

2.krok: Čekejte na e-mail se slevovým kódem. Ten vám dojde po skončení akce, pokud bude dosažen minimální počet zájemců o slevu.

3.krok: Použijte slevový kód při nákupu daného zboží v obchodě, který produkt poskytl. Pokud se jedná o kamenný obchod, kód si vytiskněte nebo zapište a ukažte ho při placení. Pokud se jedná o internetový obchod, kód zadejte do příslušné kolonky při vyplňování objednávky.

Pokud si myslíte, že by daná nabídka mohla zaujmout i vašeho známého, dejte mu o ní vědět.

V případě, že máte zájem o slevu na produkt, při kterém již byl dosažen minimální počet zájemců, slevu získáváte automaticky. Stačí zadat e-mailovou adresu a počkat si na kód.